Toezine

ToeZine logo

ToeZine is een online platform voor professionals in toezicht, handhaving en inspectie. Op www.toezine.nl vind je wekelijks verdiepende artikelen over actuele ontwikkelingen, innovaties en best practices in het vakgebied. Nieuws, achtergronden, interviews, boekbesprekingen en columns passeren de revue.

Wil je op de hoogte blijven van je vakgebied? Meld je dan net als 4.000 andere professionals aan voor de nieuwsbrief en ontvang iedere maand een overzicht van de meest recente artikelen in je mailbox. Of volg ToeZine op LinkedIn.

Redactie
ToeZine is een uitgave van het CCV. Een onafhankelijke redactieraad adviseert de redactie over de koers van ToeZine en de inhoud van de artikelen. De leden van de redactieraad zijn werkzaam in het vakgebied van toezicht, handhaving en inspectie. Je kunt ook zelf onderwerpen voor artikelen aandragen. Mail hiervoor je input naar toezine@hetccv.nl.

Historie

De voorloper van ToeZine is de Handhavingskrant.

Meer info

 

Laatste update: 29-1-2020

Ben je het niet eens met iets in deze beschrijving, is het niet meer up-to-date of heb je een aanvulling of werkt een link niet? Stuur ons dan even een mailtje. Dan kijken we er even naar en kunnen we het eventueel aanpassen. Alvast bedankt voor de moeite!